Bungalók a Velencei tónál - Pakasz Tanya Kemping - Agárd

Bungalók a Velencei tónál

Azok számára, akik a Velencei-tó környékén keresnek aktív szórakozást vagy nyugtató kikapcsolódást, nagyszerű lehetőségeket kínál a Pákász Tanya Kemping, ahol a faházak és kőházak mellett kényelmes kis bungalók is várják a vendégeket. Európa egyik legmelegebb tava, sekély vizével az egyik legjobb alternatívát nyújtja a túlzsúfolt Balatonnal szemben. Azok számára, pedig, akik élvezni szeretnék a természet közelségét kihagyhatatlan lehetőség.

A bungaló az egyik legjobb szállás Agárdon, ahol ingyenes vezeték nélküli internet (WiFi), TV, hűtő és napozóágy várja a kempingezni vágyókat. A szálláshoz díjmentesen strandbelépő is jár, a mindössze 50 méterre található vízparthoz. A bungalót érdemes időben lefoglalni, hiszen mindössze három darab kétfős bungaló található a Pákász Tanya kempingjében és igen népszerűek a vendégek körében. Akárcsak a faházaknál és a kőházaknál, természetesen ezekhez a bungalókhoz is saját fürdőszoba tartozik.

Áraink

Agárd örömmel várja a turistáit Budapest és Székesfehérvár között, a Velencei-hegység lábánál. Fejér megye egyik legszebb tájegysége csupán tizenötezer éves és érdekessége, hogy százévente kiszárad (legutóbb az 1800-as évek közepén). Az itt található Velencei-tavi madárrezervátum kiemelt Természetvédelmi Terület, amely állatvilága örömmel várj a turistákat. A tőkés réce, a kanalasgém és a búbos vöcsök mellett számos madár, emlős és 26 különböző halfaj található meg ezen a területen.

Bungalók