Faházak a Velencei tónál - Pakasz Tanya Kemping - Agárd

Faházak a Velencei tónál

A városi rohanó hétköznapokból igazán felüdülés ellátogatni a Pákász Tanya Kempingjébe, ahol a kőházak és bungalók mellett faházak is várják az ide érkező turistákat. Fejér megye egyik kiemelt természetvédelmi területén, Európa egyik legmelegebb tavánál, a Velence-tónál tölthetünk el kellemes napokat a természet lágy ölén.

Agárd egyik legnagyobb faházában, a Velence-tó partján található kempingben, összesen, akár 32 fő is elszállásolható. Akár egy nagyobb társaság, munkahelyi közösség, iskolás osztály vagy egy nagy család is üdülhet ezen a helyen. Az épületben 9 különálló szoba, található és bár különálló fürdőszobával nem rendelkeznek a szobák, egy nagy, közös vizesblokk került az épületben kialakításra.

Áraink

Az emeletes ágyakban való elhelyezés igazi kalandos kemping életérzést kölcsönöz az itt szálló vendégeknek, akiket a faházhoz tartozó nagy terasz, mint közösségi tér kényeztet majd el két strandolás között. A gazdag növény és állatvilág ideális oktatási helyszín, de fantasztikus stresszoldóként is hat a fiatalabb és idősebb korosztályra. A szállás lehetővé teszi a közös bográcsozást és a szalonna sütést is (amelyhez eszközöket és helyet is a helyszín biztosít), de a strandra is minden vendég ingyenes belépésre jogosult. A nagy faházat 18 éves kor alatt a diákcsoportok kedvezményes áron vehetik igénybe.

Faházak