Kőházak a Velencei tónál - Pakasz Tanya Kemping - Agárd

Kőházak a Velencei tónál

Agárdon a Velencei tónál igényes kőházakban kedvező áron elérhető szállások várják a pihenni vágyókat. A természet közelsége talán sehol sem érhető el közelebbről, mint itt, Magyarország harmadik legnagyobb természetes tavánál. A Velencei-tó, akárcsak a Balaton, hazánk egyik kedvenc üdülőhelye, ám 26 négyzetkilométeres területének harmadát nádas borítja. Mélysége átlagosan 1,5 méter, így a napsütötte napokon egész Európa egyik legmelegebb tavaként tartják számon a 26-28 Celsius fokos víz hőmérsékletével.

A Pákász Tanya és Kemping kőház árai rendkívül kedvezőek. Lehetőség van egy vagy akár többágyas szoba bérlésére is. A tó közeli szállások ingyenes strandbelépésre is jogosítanak a vasútállomástól 900 méterre fekszenek. Az 5 darab különálló kőház mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, televízióval, valamint terasszal is.

Áraink

A kőfalazatú építmények egyidősek az emberiséggel, hiszen az ilyen jellegű építmények több ezer éves múltra tekintenek vissza. A modern, kényelmes agárdi kőházban igazán közel érezhetjük magunkhoz a vadont és az élővilágot, hiszen a Madárvárta természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el, így egyaránt aktív kikapcsolódást nyújt kicsiket és nagyokat. A vendégeket napozóágyak, pingpong és ingyen WIFI kényezteti az itt töltött napjaik alatt.

Kőházak