Bibic házak - Pakasz Tanya Kemping - Agárd

Bibic házak

A Pákász Tanya a Velencei-tó déli partján, a Madárvárta természetvédelmi terület és a Park Strand Kemping és Túrafalu között, gyönyörű környezetben helyezkedik el.

A 5300 m2 gondozott zárt kert, közvetlen tóparti kijárattal rendelkezik. A területen belül 12 gépjármű parkolására van lehetőség, de a kert előtti ingyenes parkoló is vendégeink rendelkezésére áll. Bográcsozásra, szalonnasütésre, grillezésre az épített tűzrakó helyeken van lehetőség.

A Pákász Tanya Kempingben 3 darab 2 ágyas faház várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A házak önálló fürdőszobával, LCD televízióval, hűtőszekrénnyel, valamint terasszal rendelkeznek. Vendégeink részére ingyenes strandbelépőt biztosítunk.

A kertben épített rönk játszótér, ping-pong asztal, három épített tűzrakóhely, grillező, fedett étkező, valamint egy teljesen felszerelt önellátó konyha is vendégeink rendelkezésére áll.

Igény esetén aktív segítséget nyújtunk sárkányhajó, kenu túrák, vagy kerékpár túrák szervezésében.

Áraink

Azok számára, akik a Velencei-tó környékén keresnek aktív szórakozást vagy nyugtató kikapcsolódást, nagyszerű lehetőségeket kínál a Pákász Tanya Kemping, ahol a kőházak mellett kényelmes faházak is várják a vendégeket. Európa egyik legmelegebb tava, sekély vizével az egyik legjobb alternatívát nyújtja a túlzsúfolt Balatonnal szemben. Azok számára, pedig, akik élvezni szeretnék a természet közelségét kihagyhatatlan lehetőség.

Agárd örömmel várja a turistáit Budapest és Székesfehérvár között, a Velencei-hegység lábánál. Fejér megye egyik legszebb tájegysége csupán tizenötezer éves és érdekessége, hogy százévente kiszárad (legutóbb az 1800-as évek közepén). Az itt található Velencei-tavi madárrezervátum kiemelt Természetvédelmi Terület, amely állatvilága örömmel várj a turistákat. A tőkés réce, a kanalasgém és a búbos vöcsök mellett számos madár, emlős és 26 különböző halfaj található meg ezen a területen.

Bungalók