Kócsag Házak - Pakasz Tanya Kemping - Agárd

Kócsag Házak

A Pákász Tanya a Velencei-tó déli partján, a Madárvárta természetvédelmi terület és a Park Strand Kemping és Túrafalu között, gyönyörű környezetben helyezkedik el.

A 5300 m2 gondozott zárt kert, közvetlen tóparti kijárattal rendelkezik. A területen belül 12 gépjármű parkolására van lehetőség, de a kert előtti ingyenes parkoló is vendégeink rendelkezésére áll. Bográcsozásra, szalonnasütésre, grillezésre az épített tűzrakó helyeken van lehetőség.

A Pákász Tanya Kempingben 5 darab 2-4 ágyas kőház várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A házak önálló fürdőszobával, LCD televízióval, hűtőszekrénnyel, valamint terasszal rendelkeznek. Vendégeink részére ingyenes strandbelépőt biztosítunk.

A társalgóban, csocsóasztal és darts, a kertben épített rönk játszótér, ping-pong asztal, három épített tűzrakóhely, grillező, fedett étkező, valamint egy teljesen felszerelt önellátó konyha is vendégeink rendelkezésére áll.

Igény esetén aktív segítséget nyújtunk sárkányhajó, kenu túrák, vagy kerékpár túrák szervezésében.

Áraink

A természet közelsége talán sehol sem érhető el közelebbről, mint itt, Magyarország harmadik legnagyobb természetes tavánál. A Velencei-tó, akárcsak a Balaton, hazánk egyik kedvenc üdülőhelye, ám 26 négyzetkilométeres területének harmadát nádas borítja. Mélysége átlagosan 1,5 méter, így a napsütötte napokon egész Európa egyik legmelegebb tavaként tartják számon a 26-28 Celsius fokos víz hőmérsékletével.

Kőházak