Vidra ház - Pakasz Tanya Kemping - Agárd

Vidra ház

A Pákász Tanya a Velencei-tó déli partján, a Madárvárta természetvédelmi terület és a Park Strand Kemping és Túrafalu között, gyönyörű környezetben helyezkedik el.

A 5300 m2 gondozott zárt kert közvetlen tóparti kijárattal rendelkezik, vendégeink részére ingyenes strandbelépőt biztosítunk.

A Vidra nagykőház 9 szobájában emeletes ágyas szobákban max. 36 fő elhelyezésére van lehetőség, így akár egy nagyobb társaság, munkahelyi közösség, iskolás osztály vagy több bartáti család is üdülhet. A női, illetve férfi vizes blokkokban 12 zuhanyzó, 5 mosdó, valamint 7 wc található. Az épület 70 m2-es társalgójában csocsó asztal, LCD televízió, valamint társas foglalkozásokhoz asztalok és székek találhatóak.

 A házban teljesen felszerelt konyha is vendégeink rendelkezésére áll főzőlappal, kávé főzővel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, valamint 40 terítékes étkészlettel.

A kertben ping-pong asztal, három épített tűzrakóhely, grillező, valamint egy  fedett 60 fős étkező is vendégeink rendelkezésére áll.

Igény esetén aktív segítséget nyújtunk sárkányhajó, kenu túrák, vagy kerékpár túrák szervezésében.

Áraink

Agárd örömmel várja a turistáit Budapest és Székesfehérvár között, a Velencei-hegység lábánál. Fejér megye egyik legszebb tájegysége csupán tizenötezer éves és érdekessége, hogy százévente kiszárad (legutóbb az 1800-as évek közepén). Az itt található Velencei-tavi madárrezervátum kiemelt Természetvédelmi Terület, amely állatvilága örömmel várj a turistákat. A tőkés réce, a kanalasgém és a búbos vöcsök mellett számos madár, emlős és 26 különböző halfaj található meg ezen a területen.

A gazdag növény és állatvilág ideális oktatási helyszín, de fantasztikus stresszoldóként is hat a fiatalabb és idősebb korosztályra. A Vidra kőházat 18 éves kor alatt a diákcsoportok, kedvezményes áron vehetik igénybe.

Vidra házak