Szállás és kemping Agárdon

Agárdon a Velencei-tó déli partján, kőházakkal, faházakkal, valamint sátorhelyekkel várjuk kedves vendégeinket a Pákász Tanya Kempingben.

A Pákász Tanya, a Madárvárta természetvédelmi terület és a Park Strand Kemping között, gyönyörű környezetben helyezkedik el.

Az 5300 m2-es ősfás zárt kertben, jakuzzi, szabadtéri szoba, épített rönk játszótér, két ping-pong asztal, három épített tűzrakóhely, kettő grillező, fedett 60 fős étkező, valamint egy teljesen felszerelt önellátó konyha is vendégeink rendelkezésére áll.

A területen belül 12 gépjármű parkolására van lehetőség, de a kert előtti ingyenes parkoló is vendégeink rendelkezésére áll.

Pákász Tanya Üdülőházak és Kemping

2484 Agárd, Chernel I. u. 54-55.
Bővebben

Szállástípusaink

A szállás gondozott kertjében a 34 fő befogadására alkalmas, 9 szobás 2-4 ágyas szobákkal, társalgóval, fedett terasszal rendelkező Fácán faház, egy szintén 9 szobás 36 férőhelyes 2-4-6 ágyas szobákkal, konyhával, 70 m2-es társalgóval, valamint fedett terasszal rendelkező Vidra kőház, 3 db 2 ágyas Bibic faház, valamint 5 db 2-4 ágyas Kócsag kőház található. A Bibic és Kócsag házak fürdőszobával, LED TV- el, hűtővel, valamint terasszal rendelkeznek.

Ping-pong - Pákász Tanya Kemping

ping-pong asztal

Zárt, biztonságos kert - Pákász Tanya Kemping

zárt, biztonságos

Ingyenes wi-fi - Pákász Tanya Kemping

ingyenes WI-FI

Kerti grill - Pákász Tanya Kemping

kerti grill

Kerékpározás - Pákász Tanya Kemping

kerékpározás

Strand - Pákász Tanya Kemping

Strand

Szállás a Velencei-tónál

A Velencei-tó Magyarország harmadik legnagyobb természetes tava. Kiváló természeti és földrajzi adottságainak köszönhetően hazánk egyik legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike. Számos történelmi és kultúrális látnivaló mellett szabadidős programok, kerékpártúrák és kirándulások kedvelt célpontja.

Programajánlataink

A Velencei tó számos aktív és passzív kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Közvetlenül a Pákász Tanya előtt halad el a Velencei tavat megkerülő kerékpárút, mely körbekarikázása közben megcsodálhatjuk a történelmi,  kultúrális, valamint természeti szépségekben gazdag tájat.

A strandolás mellett kedvelt vízi programok -sárkányhajózás, kenutúrák, valamint sétahajózás - nyújtanak felejthetetlen élményt az idelátogatóknak.

Rólunk mondták